Varstvo osebnih podatkov

Podjetju Pravno svetovanje, mediacija in izobraževanje, Lucija Lučka Skok s.p., Glavičeva ulica 8a, 1234 Mengeš, dajem privolitev za obdelavo mojih osebnih podatkov za, v nadaljevanju opisan namen.

 

Dobra izkušnja, prilagojena potrebam in zahtevam vam kot stranke, je moje glavno vodilo pri uporabi osebnih podatkov. Z njimi ravnam v skladu z EU Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) in veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov. 

 

Vaše osebne podatke, na podlagi vaše privolitve, bom uporabila za namen odgovora na vaše vprašanje oz. poizvedbo. Vaše osebne podatke bom hranila do zaključka naše komunikacije, nato pa jih bom izbrisala.  Če se boste odločili za kasnejše sodelovanje z mano, bom za obdelavo vaših osebnih podatkov uporabila drugo ustrezno pravno podlago (kot je npr. izvajanje pogodbe, o čemer vas bom kasneje tudi posebej obvestila). Svojo privolitev lahko prekličete kadarkoli brez kakršnihkoli posledic. Za več informacij glede vaših pravic s področja osebnih podatkov, ki mi jih z vašo privolitvijo dajete v obdelavo, si oglejte na tej moji spletni strani, v Politiki zasebnosti in Splošnih pogojih.

Pravno svetovanje, mediacija in izobraževanje,
Lucija Lučka Skok s.p.
Glavičeva ulica 8a, 1234 Mengeš

Za vas sem dosegljiva:
od ponedeljka do četrtka, od 8:00 do 12:00 ure in od 14:00 do 16:00 ure

T: 00386 51 342 821
E: lucija@lucijaskok.si
Copyright 2021, Pravno svetovanje, mediacija in izobraževanje, Lucija Lučka Skok s.p.