SPLOŠNI POGOJI UPORABE SPLETNE STRANI

1. SPLOŠNO

Lastnik spletne strani in spletne domene www.lucijaskok.si (v nadaljevanju: spletna stran) je Pravno svetovanje, mediacija in izobraževanje, Lucija Lučka Skok s.p., Glavičeva ulica 8a, 1234 Mengeš (v nadaljevanju: Lucija Skok s.p.).

Uporabo spletne strani (brskanje, odpiranje povezav, branje vsebine in podobno) štejemo kot soglasje obiskovalca spletne strani, da se strinja s temi splošnimi pogoji uporabe. V kolikor se kot obiskovalec spletne strani ne strinjate s temi splošnimi pogoji, vas prosimo, da spletne strani ne uporabljate.

Lucija Skok s.p. si pridružuje pravico, da te splošne pogoje kadarkoli in brez predhodne najave spremeni, tako da novo različico objavi na spletni strani.

Ti splošni pogoji veljajo za celotno spletno stran in vse njene posamezne dele, kot so razdelki, podstrani idr., v kolikor za posamezen del izrecno ni določeno drugače.

 

2. VSEBINE NA SPLETNI STRANI

Opisi storitev, obvestila, prispevki, članki, publikacije, dogodki, besedila in druge vsebine objavljene na spletni strani (v nadaljevanju: vsebine) so nastale z najboljšim namenom podati obiskovalcem spletne strani koristne in uporabne vsebine za njihove potrebe. Lucija Skok s.p. skuša po svojih najboljših močeh z vzdrževanjem spletne strani zagotavljati točnost in pravilnost teh informacij in vsebin.

V primeru, da se na spletni strani objavi informacija, ki je pridobljena iz drugih virov, se ob njej navede vir oziroma se na to opozori s spletno povezavo do vira. 

Lucija Skok s.p. si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve vsebin na spletni strani brez predhodnega opozorila in ne prevzema odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.

 

4. OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Lucija Skok s.p. si bo prizadevala zagotoviti nemoteno in brezhibno delovanje spletne strani, ažurnost in točnost vsebin in vzpostavitev delovanja spletne strani v primeru izpada delovanja.

Uporabniki vsebine na spletni strani uporabljajo na lastno odgovornost. Uporabnik se zavezuje, da spletne strani ne bo uporabljal za nezakonite namene, v nasprotju z določili zakonodaje ali etičnimi in moralnimi standardi.

Lucija Skok s.p. ne odgovarja za morebitno netočnost in neaktualnost objavljenih vsebin oziroma nedosegljivost spletne strani, za motnje pri dostopu do ali za motnje pri uporabi spletne strani, za slabšo kakovost le-te ali katerokoli drugo napako na in v zvezi s spletno stranjo.

Lucija Skok s.p. tudi ne odgovarja za škodo, ki utegne nastati na strojni opremi, programski ali drugi opremi uporabnika zaradi uporabe spletne strani. Uporabnik mora zagotoviti ustrezno zaščito opreme (antivirus, itd.) pred dostopom do spletne strani in uporabo le-te.

Lucija Skok s.p. lahko na spletni strani uporablja povezave do drugih spletnih strani, ki niso pod njenim nadzorom. Za informacije in gradiva ter druge vsebine, ki so na voljo na spletnih straneh tretjih oseb Lucija Skok s.p.  ne odgovarja in ne prevzema odgovornosti. Uporabnikom svetujemo, da skrbno preberejo pogoje uporabe in izjave o zasebnosti na vseh spletnih straneh tretjih oseb pred uporabo takšne spletne strani oziroma preden preko njih objavijo ali posredujejo svoje osebne ali druge podatke.

 

4. VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Kadar koli dostopate na spletno stran Lucija Skok s.p. se splošni, neosebni podatki (uporabniki spletnega iskalnika, število obiskov, povprečen čas obiska na spletni strani, obiskane strani) avtomatično beležijo (ne kot del prijave). Te informacije Lucija Skok s.p. uporablja za merjenje privlačnosti spletne strani in izboljševanje vsebin in uporabnosti. Vaši podatki niso predmet nadaljnje obravnave in niso posredovani tretji stranki.

Nekateri deli spletne strani, ki ponujajo prenos informacij ali storitev pa lahko zahtevajo, da uporabnik vnese osebne podatke za prejemanje informacij in storitev. Lucija Skok s.p. hrani in uporablja uporabnikove osebne podatke samo za posebne namene, s katerimi se uporabnik tako rečeno strinja. Podrobne pogoje zasebnosti določa »Politika zasebnosti«, ki je objavljena na spletni strani www.lucijaskok.si.

 

5. AVTORSKE PRAVICE IN INTELEKTUALNA LASTNINA

Spletna stran www.lucijaskok.si je izključna last Lucija Skok s.p.

Vsebina spletne strani t.i. besedila, fotografije, skice, avdio-video posnetki, grafike, postavitve in drugi elementi na spletni strani so avtorsko delo Lucija Skok s.p. in jih ni dovoljeno reproducirati, predelovati, distribuirati, ne glede na medij in teritorij.

Vsebina in informacije na spletni strani so za uporabnikovo osebno, nekomercialno uporabo in ne smejo biti prenesene, kopirane, prepisane, predelane ali distribuirane za komercialno uporabo, z izjemo tiste vsebine na voljo posebej za prenos in izrecno določene za ta namen. Uporabnik lahko natisne ali objavi na družbenih omrežjih le dele spletne strani, ki so namenjene za osebno uporabo.

Logotipi in druge oznake (v nadaljevanju: zaščitni znaki), ki so prikazani na spletni strani, so last Lucije Skok s.p. Prepovedana je uporaba kateregakoli od teh zaščitnih znakov za katerikoli namen brez predhodnega pisnega dovoljenja Lucija Skok s.p.

 

Pravno svetovanje, mediacija in izobraževanje,
Lucija Lučka Skok s.p.
Glavičeva ulica 8a, 1234 Mengeš

Za vas sem dosegljiva:
od ponedeljka do četrtka, od 8:00 do 12:00 ure in od 14:00 do 16:00 ure

T: 00386 51 342 821
E: lucija@lucijaskok.si
Copyright 2021, Pravno svetovanje, mediacija in izobraževanje, Lucija Lučka Skok s.p.